Ruszamy z nowym projektem!

Tajwańska firma MacroHi działa na rynku od 60 lat. Eric Chen – Prezes, a zarazem Główny Technolog – opracował produkty do pielęgnacji skóry głowy (również łuszczycowej!) w brandzie Aromase. Wkrótce produkty będą dostępne także w Polsce.

Biorąc udział w naszym projekcie będziesz miał/a możliwość wypróbowania kosmetyków jako pierwszy/a!

Osobom z chorobami skóry głowy często bardzo trudno jest znaleźć produkty, które odpowiedzą na potrzeby zmienionej, podrażnionej skóry. Zauważył to również Eric, gdy jego ojciec cierpiący na ŁZS nie mógł znaleźć na rynku produktu, który pomogłoby mu złagodzić stan zapalny.

Dziś marka Aromase skupia się na promowaniu wiedzy na temat pielęgnacji skóry głowy i profilaktyce chorób skalpu. Angażuje się również w pomoc osobom z chorobami skóry głowy. Dlatego postanowiła przekazać naszej Fundacji produkty lecznicze do skóry głowy byśmy podzielili się nimi z Wami!

Jeśli chcesz otrzymać produkt, zgłoś się na darmowe testowanie.

Podobnie jak cera, skóra głowy może być sucha, wrażliwa, tłusta czy normalna. Typ skalpu można określić na podstawie zdjęcia wykonanego przeznaczonym do tego cyfrowym mikroskopem. Dzięki temu szybkiemu badaniu można dobrać odpowiednią pielęgnację. Badanie skalpu możesz wykonać w Warszawie w siedzibie Fundacji No Shame-Bez Wstydu lub w K&K Beauty SPA. Następnie otrzymasz od nas pełnowartościowe bezpłatne produkty Aromase do testowania w domu.

Jeśli zmagasz się z łuszczycą lub łuszczycą skóry głowy produkty Aromase są właśnie dla Ciebie.

Przeczytaj regulamin załączony poniżej i zgłoś się przez formularz kontaktowy.

Na zgłoszenia czekamy do końca listopada!

Więcej o Aromase znajdziecie na ich oficjalnej stronie www.aromase.com

Ruszamy z nowym projektem!
Przewiń do góry