„Aromase” Testowanie produktów firmy Aromase

Poniżej znajdziesz formularz zgłoszeniowy do wzięcia udziału w testowaniu produktów Aromase. Kliknij w zielony przycisk.

Pomysł na rozpoczęcie współpracy z marką Aromase zrodził się podczas targów kosmetycznych. Mieliśmy wówczas okazję poznać produkty tej marki. Aromase to firma, która od wielu lat zajmuje się produkcją naturalnych kosmetyków przeznaczonych do pielęgnacji skóry zmagającej się z różnymi problemami. Aromase kładzie szczególny nacisk na dokładne oczyszczenie skóry głowy. Od wielu lat osoby pracujące nad kosmetykami Aromase wkładają mnóstwo pracy i serca aby stworzyć recepturę, która zrównoważy mikrobiom skóry głowy.

Idea marki jest bliska sercu naszej fundacji, a chęć niesienia pomocy innym jest motorem napędowym tajwańskiej marki. W ramach współpracy międzynarodowej Aromase zdecydowało się na pomoc naszej fundacji i ofiarowało nam swoje produkty do bezpłatnej dyskrybucji osobom chorym. Dzięki temu możemy udostępniać produkty osobom zmagającym się z prodblemami skórnymi.

Nasi uczestnicy to osoby, które na co dzień zmagają się z problemami skóry głowy takimi jak łuszczyca, łojotokowe zapalenie skóry, łupież, skóra sucha lub przetłuszczająca się, podrażniona lub swędząca ze stanami zapalnymi. To osoby nieustannie szukające rozwiązań, które przyniosą im ulgę w dolegliwościach skóry głowy. Uczestnicy naszego projektu są osobami, które przetestowały już masę produktów, ale nadal nie znalazły tego, który przyczyni się do zmniejszenia lub całkowitego złagodzenia objawów choroby. To ludzie, którzy się nie poddają i tak jak my i przedstawiciele marki Aromase, wierzą, że istnieje sposób na złagodzenie przebiegu choroby i zapewnienie sobie i swojej skórze należnego komfortu.

Weź udział w naszym projekcie

W ramach projektu zapraszamy osoby cierpiące na choroby skóry głowy na bezpłatne wykonanie zdjęcia skóry głowy za pomocą mikroskopu trychologicznego i bezpłatne przetestowanie produktów marki Aromase: szamponu oczyszczającego skórę głowy i toniku z kwasem glicyretynowym. Zdjęcia wykonujemy przed rozpoczęciem kuracji produktami Aromase, a także po jej zakończeniu. Zabieg ten ma na celu zweryfikowanie skuteczności produktu u danej osoby. Produkty tajwańskiej marki cieszą się dobrą sławą dlatego też, jeśli cierpisz na choroby skóry głowy lub znasz kogoś kto zmaga się z tym problem zgłoś się do nas lub skieruj do nas swojego znajomego w celu wykonania zdjęć i odebrania produktów!

Co osiągnęliśmy?

W ramach naszego projektu doraźnie pomagamy innym. Produkty Aromase cieszą się dobrą sławą i podopieczni naszej fundacji bardzo je sobie chwalą. Niektórzy z nich w końcu znaleźli produkt, który przyczynił się do złagodzenia zmian w obszarze skóry głowy. Tym co osiągnęliśmy jest zadowolenie naszych uczestników i przyczynienie się do zwiększenia komfortu ich życia.

Pomoc innym jest dla nas kluczowa,dlatego cieszymy się, że produkty Aromase naprawdę działają i, że możemy podzielić się nimi z tymi, którzy tego potrzebują.

Produkty zostały ofiarowane fundacji przez markę Aromase.

Nasi partnerzy: