AROMASE Tonik z kwasem glicyretynowym

Problem skóry
Typ skóry
Działanie

Glycyrrhetinic Acid Skincare Tonic Aromase to tonik z kwasem glicyretynowym przeznaczony do pielęgnacji skóry głowy i ciała. Stosowanie toniku zaleca się osobom ze skłonnościami do swędzącej i łuszczącej się skóry, a także przy występowaniu łupieżu, stanów zapalnych i podrażnień. Produkt nawilża, przynosi ukojenie zmniejszając świąd i pieczenie. Tonik wspomaga regenerację skóry, zmiękcza łuski i wspomaga ich usuwanie.

Kwas glicyrytynowy - bioaktywna substancja lukrecji o działaniu przeciwzapalnym. Wpływa łagodząco na zapalenie skóry i infekcje mieszków włosowych.

ffff

Wyciąg z tymianku - działa bakteriobójczo, przeciwzapalnie i ściągająco. Wspomaga gojenie stanów zapalnych oraz tworzy na skórze ochronny film.

ffff

Estry butylowe olejku awokado - ograniczają nadmierne wydzielanie sebum.

kgkkg

www.cir-safety.org

echa.europa.eu

ec.europa.eu

www.aromase.pl

www.cosmeticobs.com

Specyficzne kody

Opinie (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

AROMASE Tonik z kwasem glicyretynowym

Świetny tonik do skóry z problemami dla osób cierpiących na łuszczycę, egzemę i wyprysk kontaktowy, fajnie nawilża skórę, niweluje uczucia napięcia skóry, aplikacja bardzo komfortowa bo zawiera dozownik i można sobie aplikować na skórę w precyzyjny sposób, zapach ładny i działa rewelacyjnie na skórę.

Nawilżenie
Konsystencja